Staat die ene vacature al weken open?

Tijd om daar wat aan te doen! Wij bedenken slimme en unieke online marketing campagnes op kanalen als Indeed, LinkedIn, Facebook en Instagram. Een campagne gemaakt voor je wervingsbehoeften, om je te helpen de juiste kandidaten aan te trekken. En ook nog veel goedkoper dan werven met een recruitmentbureau. 

Heb je hulp nodig bij het vervullen van jouw vacatures? Wij zorgen ervoor dat jouw vacatures binnen één werkdag uitstekend zichtbaar zijn bij actief en latent werkzoekenden. 

0 +
Bedrijven geholpen
0 +
Vacatures gevuld
0 +
Solicitanten

Waarom is recruitment marketing belangrijk?

Als je veel openstaande vacatures hebt, weet je al dat het vinden van kandidaten meer inhoudt dan alleen het plaatsen van een vacature op Indeed. Daarvoor is recruitment marketing nodig. 

Recruitment marketing richt zich op het succesvol werven van kandidaten. Door het gebruiken van o.a. vacaturesites, social media, zoekmachines en e-mailmarketing zorgen wij ervoor dat jij in contact komt met de meest geschikte kandidaten. Dit is precies waar wij, SocialBuzz, je bij helpen. Wij bereiken gemakkelijk en snel jouw nieuwe medewerker en vinden de kandidaten die je nergens anders vindt. 

Wil je meer weten? Neem contact met ons op. 

Personeel werven via SocialBuzz

SocialBuzz is het recruitment marketing bureau uit Rotterdam dat talent bereikt met wervende marketing campagnes op Indeed, LinkedIn en social media. 

Onze wervingspakketten zijn maandelijks opzegbaar en wij rekenen geen opstartkosten. Met behulp van een vragenlijst vragen wij slechts 10 minuten van je tijd, daarna kunnen wij al dezelfde werkdag voor je aan de slag met jullie vacatures.  Daarbij zijn wij transparant in onze tarieven.

Meer weten?

Laat hieronder je e-mail/telefoonnummer achter. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je misschien nog vragen hebt over onze dienst. Daarom hebben we hier een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen. Kan je geen antwoord op jouw vraag vinden? Stel je vraag dan via onze live chat rechts onderin op deze pagina!

Nee. SocialBuzz brengt geen extra kosten in rekening wanneer je een kandidaat aangenomen hebt. Je betaalt alleen voor de dienst dat je afgenomen hebt. Er zijn geen verborgen kosten, ook niet achteraf. 

Onze abonnementen hebben een opzegtermijn van één kalendermaand, maar hebben een minimale looptijd van 1 maand. Het abonnement kan alleen op de laatste dag van een maand stoppen. Je kunt de opzegging van te voren inplannen bij ons.  

De kosten zijn afhankelijk van het gewenste bereik en de gekozen platforms. Bekijk onze prijzen voor meer informatie over onze pakketten en opties.

Bij SocialBuzz is het mogelijk om achteraf op factuur te betalen. Je maakt dan zelf het geld over naar onze rekening.