Hoe onze Prijzen werken

We helpen je om het juiste budget te kiezen voor de resultaten die je wilt bereiken en om het beste talent aan te trekken. Onze vrijblijvende abonnementen geven je de flexibiliteit om te voldoen aan de veranderende recruitmentbehoeften van je organisatie. 

Onze prijzen

Beste resultaat

Basis

€650

per maand per vacature

Beste resultaat

Uitgelicht

€1.250

per maand per vacature

Beste resultaat

Compleet

€2.000

per maand per vacature

Wie je ook zoekt. Wij helpen je graag!

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je misschien nog vragen hebt over onze dienst. Daarom hebben we hier een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen. Kan je geen antwoord op jouw vraag vinden? Stel je vraag dan via onze live chat rechts onderin op deze pagina!

Nee. SocialBuzz brengt geen extra kosten in rekening wanneer je een kandidaat aangenomen hebt. Je betaalt alleen voor de dienst dat je afgenomen hebt. Er zijn geen verborgen kosten, ook niet achteraf. 

Onze abonnementen hebben een opzegtermijn van één kalendermaand, maar hebben een minimale looptijd van 1 maand. Het abonnement kan alleen op de laatste dag van een maand stoppen. Je kunt de opzegging van te voren inplannen bij ons.  

De kosten zijn afhankelijk van het gewenste bereik en de gekozen platforms. Bekijk onze prijzen voor meer informatie over onze pakketten en opties.

Bij SocialBuzz is het mogelijk om achteraf op factuur te betalen. Je maakt dan zelf het geld over naar onze rekening.