Bereik meer relevante kandidaten

SocialBuzz is het recruitment marketing bureau opererend uit Rotterdam. Wij helpen organisaties met effectieve recruitment marketing campagnes om succesvol te werven.

Wij bedenken slimme en unieke online marketing campagnes op kanalen als Indeed, LinkedIn, Facebook en Instagram. Een campagne gemaakt voor je wervingsbehoeften, om je te helpen de juiste kandidaten aan te trekken. En ook nog veel goedkoper dan werven met een recruitmentbureau. 

Waarom is recruitment marketing belangrijk?

Als je veel openstaande vacatures hebt, weet je al dat het vinden van kandidaten meer inhoudt dan alleen het plaatsen van een vacature op Indeed. Daarvoor is recruitment marketing nodig. 

Recruitment marketing richt zich op het succesvol werven van kandidaten. Door het gebruiken van o.a. vacaturesites, social media, zoekmachines en e-mailmarketing zorgen wij ervoor dat jij in contact komt met de meest geschikte kandidaten. Dit is precies waar wij, SocialBuzz, je bij helpen. Wij bereiken gemakkelijk en snel jouw nieuwe medewerker en vinden de kandidaten die je nergens anders vindt. 

Wil je meer weten? Neem contact met ons op. 

 

Recruitment marketing
bureau

SocialBuzz is het recruitment marketing bureau uit Rotterdam dat talent bereikt met wervende marketing campagnes op Indeed, LinkedIn en social media. Daarbij zijn wij transparant in onze tarieven.

Wij maken graag kennis met je

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je onze veelgestelde vragen. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Nee. SocialBuzz brengt geen extra kosten in rekening wanneer je een kandidaat aangenomen hebt. Je betaalt alleen voor de dienst dat je afgenomen hebt. Er zijn geen verborgen kosten, ook niet achteraf. 

Onze abonnementen hebben een opzegtermijn van één kalendermaand, maar hebben een minimale looptijd van 1 maand. Het abonnement kan alleen op de laatste dag van een maand stoppen. Je kunt de opzegging van te voren inplannen bij ons.  

De kosten zijn afhankelijk van het gewenste bereik en de gekozen platforms. Bekijk onze prijzen voor meer informatie over onze pakketten en opties.

Bij SocialBuzz is het mogelijk om achteraf op factuur te betalen. Je maakt dan zelf het geld over naar onze rekening.